0784000400 - apelare rapida

Politica de Confidentialitate si Protectia Datelor

Politica de confidentialitate

 

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca esti de acord cu aceste reguli.

1. Informatii personale

Politica de confidentialitate promovata de ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului, solicitarilor de oferta facute online, telefonic sau prin transmiterea unui e-mail la adresele in extensia carora se afla sintagma “@rocatil.ro”, atata timp cat adresa la care trimiteti dumneavoastra este o adresa valabila.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte !    

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale, altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii sau firmelor de recuperare creanta in cazul facturilor cu scadenta depasita.           

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si societatea noastra.

ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@rocatil.ro  , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia personalor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 - dreptul de a cere ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale

 - dreptul de a cere ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate daca nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor

 - dreptul de a cere ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale daca nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor sau daca termenul legal s-a scurs.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.rocatil.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.rocatil.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

 ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

Magazinul ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL comercializeaza piese de schimb si accesorii pentru utilajele de constructii.

Produsele comercializate de noi sunt livrate catre client prin serviciul de curierat rapid sau de proprii angajati. In situatia in care se doreste activitati de montaj/reparare, acolo unde se va putea, acestea vor fi realizate de fírmele noastre partenere  iar datele dumneavoastra vor fi transmise acestora  strict in acest scop.

Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care ajung in stoc.

Costul de transport al produsului in cazul returului, (daca este greseala cumparatorului), este suportat in intregime de catre cumparator.

Cumparatorul va suporta toate costurile referitoare la penalitati pentru returnarea produsului/produselor, daca greseala ii apartine!

Pentru produsele NEVANDABILE, firma SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB isi rezerva dreptul de a refuza returul produselor (daca este greseala cumparatorului) sau de a aplica un procent de 70% din valoarea de vanzare a produsului ca si cost de stocare.

Produsul  poate fi returnat doar in momentul in care se accepta returul de catre SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL, in termen de 15 zile calendaristice de la data facturarii si numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura.

6. Pret

Preturile din oferte, transmise telefonic sau prin alt mijloc de comunicare sunt exprimate in RON si NU includ TVA;

Costurile de transport NU sunt incluse in pret!

7. Plata produselor/serviciilor

Plata serviciilor se poate efectua astfel:

 - Plata Ramburs, se plateste curierului in momentul livrarii produselor la usa.

 - Plata la punctul nostru de lucru, aceasta se poate face Cash doar de persoane juridice

 - Plata prin Trasfer Bancar - se plateste factura Proforma din comanda anticipata livrarii produselor sau la termen in situatia in care astfel a fost agreat cu ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL

 - Instrumente de plata- ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL accepta ca si modalitate de plata bilet la ordin sau CEC daca astfel s-a agreat verbal sau in scris cu membrul echipei ROCATIL

 8. Litigii

 Orice litigiu aparut pe parcursul relatiei comerciale cu SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 Ce informatii colectam?

Noi colectam informatii de la dumneavoastra, atunci cand dorim sa va facem o oferta comerciala, proforma sau factura. Aceste informatii sunt colectate direct de la dumneavoastra, dumneavoastra fiind cel care lansati primul cererea de oferta pe mail, telefonic sau prin intermediul site-ului

Principalele date solicitate de noi (dar fara a se limita la acestea) sunt:

 -  CUI – in cazul persoanelor juridice

 - CNP – in cazul persoanelor fizice

 -  Numele si  prenumele- in cazul persoanelor fizice

 -  Numele firmei – in cazul persoanelor juridice si a unei persoane de contact

 -  adresa de e-mail,

 -  adresa postala/sediul social

 -  Adresa de livrare – atunci cand nu este aceiasi cu adresa sediului social sau cu adresa postala

 -   Telefon

 -  Cod IBAN – cand este necesar transferul sumelor de bani ca urmare a unui retur 

 Oricare dintre informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra pot fi folosite intr-unul din urmatoarele moduri:

 - Pentru a personaliza experienta cu  dumneavoastra -informatiile dumneavoastra  ne ajuta pentru a raspunde mai bine nevoilor dumneavoastra

 - Pentru a imbunatati ofertele noastre -ne straduim continuu pentru a imbunatati ofertele noastre  prin feedback-ul primit de la dumneavoastra

 - Pentru a imbunatati serviciul de vanzare si ofertare - Informatiile dumneavoastra ne ajuta sa fim mai eficienti, pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra

 - Pentru a procesa comenzile.

Pentru a trimite email-uri periodice / notificari / SMS-uri -adresa de e mail /adresa de corespondenta / adresa de livrare sau numarul de telefon sunt folosite pentru procesarea comenzii. 

Pot fi utilizate pentru a va trimite informatii si actualizari referitoare la comanda dumneavoastra, pentru a primi situatia financiara in cazul facturilor neachitate, sau in cazul procesului de inventariare financiara, de a va informa cu privire la promotiile active.

Cum putem proteja informaţiile dumneavoastra?

Noi punem in aplicare o serie de masuri de securitate pentru a mentine siguranta informatiilor dumneavoastra personale atunci cand faceti o comanda. Accesul in aplicatie de facturare se face pe baza de user si parola, accesul din afara locatiei nu este posibil datorita configurarilor existente in prezent la serverul de baze de date.  Accesul la aceste informatii este facut de cei autorizati cu drepturi de acces  la astfel de date , si sunt obligati sa pastreze informatiile confidentiale.

Nu vom dezvalui informatii parţilor din afara…

Noi nu vindem sau transferam informatiile colectate de la dumneavoastra unor parti terte, atata timp cat aceste parti nu sunt de acord sa pastreze confidentialitatea acestor informatii.

Noi putem transmite informatiile dumneavoastra atunci cand credem ca eliberarea este adecvata pentru a se conforma cu legea, pentru protejarea noastra sau a drepturilor altora, de proprietate, sau de siguranta.

Aceasta politica de confidentialitate, se aplica doar pentru informatiile colectate prin intermediul site-ului nostru, prin intermediul adreselor electronice ce contin sintagma “@rocatil.ro” sau conversatiilor pe platforma de chat integrata site-ului nostru  cat şi pentru informatii colectate offline (Telefonic).

Consimtamantul dumneavoastra

Prin utilizarea site-ului nostru, prin contactarea telefonica si prin transmiterea de email-uri catre adresele lor electronice ce contin sintagma “@rocatil.ro” sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

Modificari in Politica noastra de confidentialitate

Daca ne vom hotari sa schimbam politica noastra de confidentialitate, vom posta aceste modificari pe aceasta pagina, si / sau actualiza pagina Politica de Confidentialitate.

Regulament de protectie a datelor personale

 

 1. Confidentialitate si Securitate

 Vanzatorul garanteaza, in conditiile legii,   pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter   personal ale Cumparatorului si dreptul   acestuia  la protectia vietii private.

Informatiile furnizate de catre Cumparator  Vanzatorului vor ramane in proprietate  Vanzatorului si vor fi utilizate de catre  Vanzator  in relatiile cu partenerii de afaceri doar in scopul indeplinirii obligatiilor procesului  de facturare, ofertare, livrare, service  (acolo unde va fi cazul), stingerea facturilor cu scadenta depasita (acolo  unde va fi cazul) si proceselor de inventariere financiara realizate conform legislatiei in vigoare.

 Personalul firmei SC ROCATIL PIESE DE   SCHIMB SRL este obligat sa respecte   confidentialitatea oricaror date cu caracter   personal aflate in posesia noastra.

 2. Publicitate 

Aveti posibilitatea sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati date cu caracter personal.

Daca doriti sa efectuati o comanda/cerere de oferta va trebui sa ne furnizati aceste date cu caracter personal.

Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea  lor catre noi.

Va puteti razgandi in orice moment cu privire la colaborarea cu noi.

In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse din baza noastra de date, va rugam sa ne trimiteti o sesizare catre office@rocatil.ro si solicitarea dumneavoastra va primi un raspuns conform legislatiei in vigoare.

 3. Stocarea datelor cu caracter personal

 Compania noastra stocheaza datale cu caracter personal ale clientilor in procesul de ofertare, facturare, livrare comenzi, recuperarea sumelor de bani datoare, realizarea proceselor de inventariere financiare anuale.

Datele dumneavoastra personale vor fi stocate pe perioade necesare indeplinirii scopurilor sau pe perioada stabilita prin lege daca scopul a fost realizat.

 4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in scopul rezolvarii comenzilor dumneavoastra, livrarii produselor, intocmirii actelor financiare legale si pentru a va informa in mod oportun asupra rezolvarii acestora.

De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informatii permanente despre noi oferte si alte informatii de specialitate din domeniu .

SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL nu va divulga unei terte persoane datele colectate fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara si in situatia in care sumele datorate de dumneavaostra nu vor fi recuperate in termenul stabilit  pe cale amiabila.

In aceasta situatie pentru a proteja interesele vitale ale firmei datele dumneavoastra vor fi transmise firmelor de recuperare creanta si ulterior catre organele abilitate.

Prin efectuarea unei comenzi telefonice, clientul accepta prezentele conditii si este de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform informatiilor mentionate anterior.

 

 

 

Date firma

ROCATIL Piese de Schimb S.R.L.
Depozit si Birouri:
Drumul Binelui 1A, Sector 4
042146 Bucuresti
J40/5650/2009; RO25526028
fix  +40 214 600 458
fax +40 214 600 457
e-mail: office@rocatil.ro

Newsletter
trimite