0784000400 - apelare rapida

Atasamente pentru demolare V T N

ORIGINI Din anul 1973 îmbunătățirea calității muncii si continua cautare de solutii inovative sunt puncte de referinta ale VTN Europe SpA, in fabricarea produselor sale.Cu o istorie de peste 40 de ani, compania fondata de catre Nerio Vaccaro a evoluat si in prezent, VTN Europe SpA, poate fi considerata companie lider pe segmentul European si mondial.

MISIUNEA NOASTRA Crearea unor produse excelente, bazate pe calitate si inovatie, folosind cele mai bune tehnologii la care sa putem adauga cei peste patruzeci de ani de experienta.

FABRICAT IN ITALIA VTN Europe SpA se bazeaza pe cunostinte foarte solide si inalte de „know-how”, incepand de la conceptie si pana la testele finale. Pe durata perioadei de conceptie, fiecare idee este imbogatita cu detalii functionale care fac produsul mai util si unic in conformitate cu stilul Italian traditional deja.

CALITATEA Compania presteaza o atentie amanuntita calitatii cu ajutorul unor frecvente procese de control al calitatii pe durata fabricarii fiecarei piese a fiecarui atasament si calitatea serviciilor prestate de catre oameni foarte bine calificati si cu multa experienta, gata sa furnizeze intotdeauna cele mai corecte solutii clientilor.

GAMA Unul din punctele forte ale VTN Europe SpA este gama de produse ce poate fi furnizata. Utilizatorul final se poate baza pe o gama diversificata de produse care satisfac necesitatile in asa fel incat sa poata lucra cat mai eficient si rapid posibil. Sectoarele acoperite de atasamentele VTN sunt demolare, reciclare, manipulare, excavat si minerit.

PARTENERIAT Fiabilitate, experienta, calitate, Fabricat in Italia si istoria sunt carateristicile speciale ale VTN Europe SpA care are numeroase parteneriate la nivel mondial, garantand colaboratorilor sai un inalt profesionalism si competenta
De aceea pasiunea si filozofia care sunt sufletul VTN Europe SpA pot fi exprimate in cateva cuvinte simple: ”WITH US MAKE MORE.”

Pagina 1 din 2
12>>>
Date firma

ROCATIL Piese de Schimb S.R.L.
Depozit si Birouri:
Drumul Binelui 1A, Sector 4
042146 Bucuresti
J40/5650/2009; RO25526028
fix  +40 214 600 458
fax +40 214 600 457
e-mail: office@rocatil.ro

firmadeincredere
Newsletter
trimite